Agencija ART TRAVEL je osnovana u Zadru 1990. pod imenom MARS TOURS te je 1995. preselila u Zagreb i promijenila ime u ART TRAVEL. Sam naziv agencije je odredio buduće smjernice našeg rada. Želja nam je utjecati na postojeću kulturnu situaciju u našoj zemlji promptnim informiranjem i praćenjem svjetskih kulturnih događanja. U našoj organizaciji bogatih i originalnih putovanja pokušavamo odabrati posebne i nove destinacije u suradnji s vrhunskim stručnim vodičima. Organiziramo i tematske stručne ekskurzije, a plan puta prilagođavamo Vašim željama. Agencija je uspješno organizirala brojna putovanja na izložbe, koncerte, ostala kulturna događanja, sportske manifestacije, poslovna putovanja, posjete sajmovima i kongresima te originalna i neobična putovanja o kojima se često pisalo u medijima. Takoder organiziramo povoljna individualna putovanja pod nazivom “Izaberite destinaciju po Vašoj želji” gdje ćemo Vam rado pomoći u organizaciji i odabiru najpovoljnije cijene. Ukoliko trebate ulaznice za bilo kakvo kulturno događanje širom svijeta, spremni smo Vam pomoći koliko je u našoj mogućnosti.

Naši zadovoljni klijenti i dragi već familijarni putnici su naša najdraža i najveća reklama. O kvaliteti i našem trudu u što boljoj organizaciji Vaših putovanja najbolje reference mogu dati naši putnici i brojne udruge i tvrtke:
Udruga za športsku rekreaciju žena Relaks iz Zadra, Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu, Francuska Alijansa, Društvo Dante Alighieri, Plesni studio Kelkope, Hrvatska glazbena mladež, Institut Ruđer Bošković, Hrvatski Zadružni Savez, Hrvatska poljoprivredna agencija, Ina, Geberit, Arhitektonski fakultet u Zagrebu, Građevinski fakultet u Zagrebu, Medicinski biokemičari Dalmacije, HPD Zagreb-Matica, PD Kapela, PD Ina Naftaplin, PD Medveščak, PD Vihor, Udruga Agronoma Slavonije, PBZ i PBZ Invest, Hrvatski Telekom, Konzum, Fakultet Elektrotehnike i računarstva, Filozofski fakultet u Zagrebu, Filozofski fakultet u Zadru, Ekonomski fakultet u Zagrebu, Ekonomski fakultet u Splitu, Stomatološki fakultet u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet u Zagrebu, Hrvatska Udruga malih mljekara, Hrvatska Mljekarska Udruga, Lovački savez Zagrebacke županije, brojne osnovne i srednje škole i drugi….

Za nas Vi niste još jedan broj na papiru već osoba kojoj želimo omogućiti unutarnje životno obogaćenje svojim idejama i radom te s kojom i nakon povratka želimo podijeliti Vaše doživljaje s putovanja. Imate ideju i želju za putovanjem, a takvo se nigdje ne nudi? Dođite, možda je Vaša ideja baš ona prava.

Sa štovanjem,
Marčelo Supičić

ART TRAVEL D.O.O.  Berislavićeva 16/I kat, Zagreb, Agencijski kod HR-AB-01-080220734
Tel. 01 4872 385, Mob. 091 8999 723 Radno vrijeme: Pon – Pet 09:00 – 19:00, Sub 10:00 – 14:00
IBAN: HR9823900011100026219   Hrvatska Poštanska Banka